Mark Kampman

Geboren in 1969, woonachtig in het mooie Nieuw Heeten, gemeente Raalte. Ik ben getrouwd en samen hebben we 2 kinderen. In het dagelijks leven ben ik docent op een school in Borculo ( SOTOG ) met leerlingen met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen.
Samen met een collega ben ik daar in 2016 gestart met een arbeidstrainingscentrum. Hier helpen we jongeren van 18 jaar en ouder aan een zinvolle dagbesteding of arbeidsplek.
Ik heb werkervaring in de landbouw, bouw, onderwijs en jeugdzorg.
Naast mijn werk doe ik al jaren aan karate en mountainbiken. Ook mag ik er – samen met gelijkgestemden – graag op uittrekken met de oldtimer Zündapp bromfiets en ben ik actief als bardienstvrijwilliger bij MFA de Belte in Nieuw Heeten. Immers: ‘A’j mekare helpt, hoef ie ’t nie allene te doen’.
Na jaren in Plaatselijk Belang Nieuw Heeten te hebben gezeten mocht ik in 2014 plaats nemen in de gemeenteraad van Raalte. Ik kom op voor de leefbaarheid in de kleine kernen voor alle doelgroepen van jong tot oud. Jeugdzorg, onderwijs, de participatie wet en het buitengebied hebben ook mijn aandacht. Sinds 2016 ben ik raadpleinsessie/ Rond de Tafel voorzitter en ik zet me in voor het tot stand komen van een kindergemeenteraad in Raalte.

https://www.gbraalte.net