Erik Dahmen

Deze geboren Limburger wil zich graag voorstellen. Erik Dahmen, 29 jaar getrouwd met Anita en trotse vader van dochter Romi. Als 20 jarig jonkie kwam ik naar Vollenhove en ruim dertig jaar later woon ik daar nog steeds en ligt mijn hart. In het dagelijks leven ben ik senior docent elektrotechniek bij het Deltion College in Zwolle. Anita werkt op de operatiekamer als OK assistente chirurgie en personele planner in de Isala klinieken Zwolle en Meppel. Romi studeert forensic science en is op dit moment bezig met een minor in Leiden.

Voor BuitenGewoon Leefbaar Steenwijkerland ben ik Raadslid en Wethouder geweest en daarna zo’n 6 jaar bestuurslid. BGL is de grootste en ook lokale partij van Steenwijkerland en maakt wederom deel uit van het College van B&W.

In 2019 ben ik betrokken geraakt bij Gemeentebelangen Drenthe~Overijssel en stond bij de vorige verkiezingen al op de kieslijst.

 

We komen elke dag met water in aanraking. Schoon drinkwater, afvalwater, regen, recreatief water om in te zwemmen of in te varen. In stedelijke gebieden moeten we zorgen dat al het water op een efficiënte manier wordt afgevoerd en in het buitengebied en in de natuur wordt water gereguleerd en op peil gehouden.

Schoon drinkwater is een primaire levensbehoefte en een goede verdeling is van groot belang.

Gemeentebelangen Drenthe~Overijssel is er voor de belangen van  inwoners van alle aangesloten gemeenten en daar wil ik graag aan bijdragen. Of in het algemeen bestuur of via de steunfractie.

 

https://buitengewoonleefbaar.nl